fbpx

Husk solcreme på badehotel – sådan undgår du at blive forbrændt

Dette indhold er sponsoreret

Når man tager på badehotel, er det ofte for at slappe af og lade op. Men det er altså ikke kun vigtigt at huske badetøjet, når man skal på badehotel – man skal også huske solcreme! 

Det kan være fristende at ligge i solen hele dagen, men det er ikke sundt for huden. Husk derfor altid at smøre dig ind i solcreme, når du skal ud i solen – og glem ikke halsen, ansigtet og ørerne. 

Du kan med fordel købe Australian Gold produkter, som er solcreme af høj kvalitet. Dermed kan du blive klar til din næste ferie på badehotel!

Hvor meget solcreme skal man bruge, og hvor ofte skal man smøre sig ind?

Solcreme er et produkt, der beskytter din hud mod skadelig UV-stråling fra solen. Det er vigtigt at bruge solcreme, når man udsættes for sollys. Men hvor meget solcreme skal man bruge, og hvor ofte skal man smøre sig ind?

Man bør bruge en god håndfuld solcreme til hele kroppen. Solcremen bør påføres 20-30 minutter, før man udsættes for sollys, og derefter skal man smøre sig ind regelmæssigt i løbet af dagen. Hvis man sveder eller har været i vand, bør man huske at smøre sig ind efterfølgende.

Der findes forskellige typer af solcreme på markedet med forskellige former for beskyttelse. Du kan med fordel tage et kig på veluni.dk og læse meget mere om Australian Gold solcreme. 

Er det altid nødvendigt at bruge solcreme, selvom det er overskyet?

Selvom det er overskyet, bør du alligevel vælge at bruge solcreme – dette gælder især i dit ansigt. Du kan altid vælge at tjekke, hvor højt et UV-indeks der er den pågældende dag og agere ud fra dette. Men det er altid en god idé at bruge solcreme i ansigtet – eller bruge en ansigtscreme, som har solfaktor i sig. På den måde sørger du bedst muligt for at passe på din hud.

Derfor skal man huske at bruge solcreme, når man tager på badehotel

Når man tager på badehotel og skal hygge sig ude i solen, er det vigtigt, at man husker solcreme, så man ikke risikerer at blive forbrændt. Det kan typisk være et element, som man let kan glemme, da man har travlt med at komme igang med at nyde sin ferie og slappe af. Der er dog ikke noget værre end at spilde sine feriedage på at være forbrændt, så derfor er det vigtigt, at man husker at bruge solcreme.

Skriv en kommentar